Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Stel je vraag aan

Soort

E-learning

Organisatie / Uitgever

Waardigheid en trots voor de toekomst

Prijs

Gratis

Wlz-zorg thuis voor ouderen

Gepubliceerd op: 04-11-2024

Wil jij wegwijs worden in de Wet langdurige zorg en de mogelijkheden voor zorg aan huis voor ouderen? Volg dan de e-learning ‘Wlz-zorg thuis voor ouderen’. Ontdek wat Wlz-zorg thuis precies inhoudt en leer ook wat niet tot deze zorg behoort.

Door de e-learning krijg je inzicht in de verschillende wetten, de leveringsvormen van Wlz-zorg thuis, en de manieren waarop je deze zorg kunt organiseren. Essentiële kennis dus, vooral als je Wlz-zorg thuis wil opzetten binnen je organisatie of als je op een andere manier met deze vorm van zorg te maken hebt.

E-learning met certificaat 

Met de e-learning ‘Wlz-zorg thuis voor ouderen’ leer je de basis van Wlz-zorg thuis en word je uitgedaagd om de kennis in je eigen werk toe te passen. Heb je 80% van de vragen goed beantwoord? Dan heb je de e-learning succesvol afgerond en krijg je een certificaat. Jouw score is vertrouwelijk en je kunt de e-learning net zo vaak herhalen als nodig. Zo profiteer je optimaal van de leerstof.

Opzet e-learning Wlz-zorg thuis

De e-learning bestaat uit verschillende onderdelen waarin theorie wordt afgewisseld met vragen. Je leert over de wetten die van toepassing zijn, over vormen van Wlz-zorg thuis en hoe je de zorg kunt organiseren. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen: 

  • Indicatiestelling voor Wlz (Wet langdurige zorg)
  • Leveringsvormen van Wlz-zorg thuis 
  • 24 uur zorg in nabijheid of permanent toezicht 
  • Vormen van volledig pakket thuis (VPT) 
  • Onderaanneming 
  • Teamsamenstelling 
  • Positioneren in de organisatie 

De e-learning duurt ongeveer 30 minuten. Is de stof voor jou nieuw? Dan kan het zijn dat je hem niet in één keer haalt. Je kunt de e-learning echter zo vaak herhalen als je wil.

Voor wie? 

De e-learning is geschikt voor iedereen die meer wil weten over Wlz-zorg thuis voor ouderen, zoals beleidsmedewerkers, extramurale managers, projectleiders, kwartiermakers, huisartsen, cliëntondersteuners, casemanagers dementie en andere zorgverleners.