Naar hoofdinhoud Naar footer

Deel deze pagina via:

Stel je vraag aan

Zorg voor Beter dit najaar aanwezig op inspirerende beurzen en congressen! Zien we jou daar?

Gepubliceerd op: 31-07-2024

Het team van Zorg voor Beter is dit najaar aanwezig op mooie beurzen en congressen. Samen met onze inhoudelijke adviseurs staan we voor je klaar. Heb je een vraag voor ons of wil je even gedag komen zeggen? Kom dan langs bij onze Zorg voor Beter stand op het NURSE. Festival, V&V Festival, Zoek het uit!-congres of bij de Nursing Experience winter edition!

NURSE. Festival 

Op 26 september organiseert Hart voor Zorg NURSE. Festival Den Haag 2024. Ben jij student of starter in de zorg? Dan is dit festival voor jou zeker de moeite waard! Maak kennis met de zorgwereld, potentiële werkgevers en volg leuke workshops. Kom gezellig een kijkje nemen bij de stand van Zorg voor Beter waar onze adviseurs klaar staan om al je vragen te beantwoorden! 

Zorg voor Beter-workshop

Het verminderen van administratieve lasten draagt bij aan het verlagen van de werkdruk en zorgt voor meer werkplezier op de werkvloer. Benieuwd hoe je administratieve lasten kan verminderen? Volg dan de workshop: ‘Het verminderen van administratieve lasten van het programma [Ont]Regel de Langdurige Zorg’.

V&V Festival 

Op 27 september vindt V&V Festival Den Haag 2024 georganiseerd door Hart voor Zorg plaats. Raak geïnspireerd tijdens hét dagje uit voor verpleegkundigen en verzorgenden in de ouderen- en thuiszorg. Zien we jou bij de stand van Zorg voor Beter? We zijn er voor al je vragen en gaan graag met je in gesprek over belangrijke ontwikkelingen uit het werkveld. 

Zorg voor Beter-workshop 

Zorgen ook bij jouw werk hoge administratieve lasten voor hoge werkdruk? Volg dan de workshop ‘Het verminderen van administratieve lasten van het programma [Ont]Regel de Langdurige Zorg’ en kijk wat jij kan doen om dit te verminderen voor meer werkplezier!

Zoek het uit!-congres

Het Zoekt het uit!-congres op 7 oktober staat voor je klaar in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Hét congres dat praktijk, onderwijs en onderzoek dichter bij elkaar brengt. Deze dag staat in het teken van het implementeren van (nieuwe) kennis. Want hoe pas je je nieuwe kennis toe in de praktijk? Dat zoeken we samen uit tijdens het Zoek het uit!-congres. We zijn met Zorg voor Beter aanwezig met een stand op het kennisfestival! Zien we jou daar? 

Nog niet aangemeld? Schrijf je via de link in voor het congres!

Nursing Experience winter edition

Op 10 en 11 december is het tijd voor Nursing Experience winter edition in Den Bosch. De vakbeurs voor verpleegkundigen, georganiseerd door Nurse, waar je je medische kennis kan opfrissen en jezelf kan uitdagen met uiteenlopende sessies. Neem een kijkje op de interactieve beursvloer en kom langs bij de stand van Zorg voor Beter. We zien je graag!